طريقة عمل الفراخ الكنتاكي ,طريقة عمل الفراخ المقرمشة


اولا تيجبيى فرخة متوسطة وتغسليها كويس وتقطعيها على 8 قطع بالجلد
لا تنزعية ابدا واحرصى ان يكون ملتصق بقطعة اللحم
وحاولى تفتحى قطع الفراخ بشقوق صغيرة بالسكينة الحادة ذى الشق اللى بنعملة كدة فى الدبوس وبعدين
حطيها فى علبة وضعى عليها بحيث يغطيها ماء مذاب فية ثلاث ملاعق سكر و3 ملح بالملعقة بتاعة الاكل فقط لا غير وسبيها فى التلاجة حتى الصباح واقفلى غطى العلبة وبعدين عند الطبخ
ربى 2 بيضة مذاب فيها شعرة ملح+فلفل اسود+بهارات+1فاين فودذ فورية
وطلعى قطع الفراخ من المية قطعة قطعة كل واحدة على حدى من المية الى البيض
ثم جهزى فى كيس اتقيل عندك
1 كوب دقيق +2 ملعقة كبيرة نشا وحطى قطعة قطعة من البيض الى
الدقيق اللى فى الكيس وهزى كويس حتى يغلفها الدقيق من كل يمة وهكذا حتى تنتهى وضعيها فى التلاجة عشر دقائق وبعدين حمى على النار زيت غزير وضعى فيى الفراخ حتى تاخد لون بسيط تم وطى النار لمدة 10 د وعلى حتى تاخد الون الدهبى المعروف

0 التعليقات:

شارك بردك وضع بصمتك

الرجاء تجنب وضع الروابط المختصرة أو الإشهارية وكذلك عدم الخروج عن طلب الموضوع أو التعرض لأحد الديانات.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
copyright © 2013. فتكات اليوم - All Rights Reserved
Template Created by konozblog | تطوير و تعريب مدونة كنوز مدونتي
المدونة لدى Blogger